Bazat e Marinës Detare

Merrni ndihmë për të mbajtur naftë detare në anijen tuaj

Udhëzime të qarta Tregoj si të kryeni më shumë se detyrat e 140

Video Kursi

Video të shkurtra, jo teknike
Një video e re çdo javë falas
kliko këtu

Duke inspektuar një shtytës gome të pompës së ujit të papërpunuar, faqe 65
Pjesë të një pompë tipike të injektimit inline

Askush nuk blen një varkë për të kaluar kohën në dhomën e motorit. Detajet Detare të Diesel-it shpjegojnë - me më shumë se vizatime të thjeshta 300 - si të përmbushin të gjitha detyrat për të shijuar motorin pa probleme - në motobarkë, varkë me vela dhe anije kanali.

Bazat e Marinës Diesel 1 book 3D Cover + iPad

 • si ta servisoni motorin dhe të gjithë aksesorët - filtrat, pompat, bateritë, lidhjet, gjëndrat e ashpra, helikat etj.
 • si të dimëroni dhe të rifilloni
 • si të vendoset në kushte të nxehta ose të lagështa
 • mjetet, furnizimet dhe teknikat për çdo detyrë
 • të ndërtojë njohuri praktike dhe vetëbesim
 • në dispozicion në letër dhe Kindle, iBooks, Google, Kobo
 • Faqet 222. US $ 15.99 £ 10.99 € 12.99

KOMENTET

lexoni komente të plota

shikoni komente të përdoruesve


"Libri më i mirë për mirëmbajtjen e naftës detare atje ... Kam lexuar çdo libër me naftë detare që mund të marr në duart e mia.Kjo është preferenca ime - e drejtë në pikë ... Shumë ilustrime të dobishme dhe skema të dobishme Pjesa më e mirë është se z. Berwick kupton çështjet e vogla të jetës reale që do të hasni kur të shkoni në të vërtetë për të bërë atë punë dhe ai ka sugjerime të mëdha për t'u marrë me to ... Rekomandohet shumë. "

Dave N. Amazon (blerje e verifikuar)


"Libri i shkëlqyeshëm, drejt përpara dhe deri në atë pikë.
Një domosdoshmëri në çdo varkë me varkë! "

Robert Edwards, amazon.com


"... qartë e njeh subjektin në mënyrë intime dhe ka dhuratën e rrallë për të qenë në gjendje të transferojë njohuritë e tij tek lexuesi në një mënyrë shumë të lehtë për t'u kuptuar".

Dik McClary, redaktor Varkë me vela Cruising, lëshoni # 41, Janar 2018


"... të paraqitura në një mënyrë që vetëm ka kuptim. Është një gëzim për të lexuar dhe për t'u asimiluar".

Michael Erkkinen, shqyrtim personal Dhjetor, 2017.


"një libër i shkëlqyer që duhet të jetë pjesë e bibliotekës së varkës për të gjithë ... vëmendja ndaj detajeve do ta bëjë këtë libër ideal për ata që nuk kanë përvojë të veçantë dhe ende janë plotësisht të aftë të mbajnë vetë motorët e tyre


Në përgjithësi, ky libër rekomandohet shumë për këdo që ka një motor nafte në bordin e anijes ".
Nautical Mind blog post, nëntor 2017


"Udhëzuesi i Berwick është një pasuri e madhe për ata që dëshirojnë të marrin pak më shumë duart në dhomën e motorit për shkak të drejtimeve të thjeshta vizuele ... është material thelbësor për cilindo që sapo fillon me motorët me naftë për shkak të ilustrimeve të tij të qarta. do të kishte shpëtuar qindra orë të hulumtimit dhe shikimit të videove YouTube të gjata gjatë fillimit të trajtimit të termocentralit tonë. Edhe pas 5 viteve të mirëmbajtjes me kohë të plotë dhe mirëmbajtjes së motorit kam zbuluar një sërë këshilla dhe truket të reja në këtë udhëzues. Unë e rekomandoj shumë. "

Varkë e mirë e Vjetër, bjer 2017


"... sasi të mëdha të informatave të dobishme ... Ilustrimet shoqëruese e bëjnë librin një vepër referimi shumë të dobishme ... gjithçka është e mbuluar".

Zeilen (revista hollandeze me vela) Tetor 2017


"... një mbulim shumë, shumë gjithëpërfshirës i subjektit ... kjo është një udhëzues i mirë sa ju do të merrni ... Rekomandohet shumë."
Revista Australian Sailing, tetor-nëntor 2017


"Shumë i dobishëm, praktik dhe deri në atë pikë, një domosdoshmëri në çdo varkë, punë të mirë Capt Berwick, shkruani disa libra të tjerë".
Hristo Papakonstantopoulos


"Ky libër duhet të kërkohet leximi për cilindo që është përgjegjës për mirëmbajtjen e anijes së vet ...
Unë e rekomandoj atë për çdo pronar barkë, por sidomos një pronar varkë me vela që bën mirëmbajtjen e tyre. "
Ndezni lexuesin


"Libri yt zbriti një stuhi më parë gjatë javës me studentët e mi ..."
C Power Training, Skoci


"E shkëlqyeshme, e qartë, koncize dhe e lehtë për tu ndjekur. Shumë e rekomanduar"
Lexues Amazon


"Dennison Berwick sfidon pronarët e anijeve për të mos u frikësuar nga motorët e tyre me naftë dhe për të kuptuar se mirëmbajtja themelore është në të vërtetë e lehtë ... por ju duhet ta bëni atë. - fotografitë e tij ishin udhëzuese dhe qëndrimi i tij pozitiv ishte frymëzues ... Është i shkruar mirë dhe ilustrimet e bëjnë këtë temë të arritshme.

Lexues Amazon


"Unë kam kopjen e letrës - e shkëlqyeshme, të rekomandoj të gjithë pronarët e anijeve me naftë dhe pronarët e anijeve që do të jenë të shpejta.

Lexues Amazon (Australi)

lexoni komente të plota

Print Friendly, PDF & Email

Mësoni më shumë për
sistemet detare diellore

Merrni lajmet falas:

javor Video

i ilustruar Listat

më shumë dhe më shumë Manualet

Teknik Listat e Fjalëve etj.

  Unë e urrej shumë spam dhe dërgoj vetëm email të rastit të cilat mund të jenë me vlerë për ju. Çregjistrohuni në çdo kohë.

  Mundësuar nga ConvertKit
  close-link
  I RI

  Lista e kontrollit #9 Rekomandimi


  merrni anijen tuaj gati për të rifilluar  close-link